Arfee Internet Publicaties

Hieronder een overzicht van Internet Publicaties waarbij ik betrokken ben geweest. Veelal zijn deze internet sites ontstaan nadat ik persoonlijk met het onderwerp in aanraking ben gekomen.

Hockey sites

Zo heb ik diverse hockey sites opgezet voor de teams waarin mijn dochter speelde. Omdat ze bij verschillende hockey clubs in Tilburg heeft gespeeld ben ik ook begonnen met een algemene site over hockey in Tilburg.


Internetwinkels

Maar ook heb ik anderen geholpen bij het opzetten van hun internet sites. Enkele van deze sites zijn zelfs uitgegroeid tot volledige e-Commerce omgevingen.
Bij deze sites ben ik betrokken geweest in diverse stadia. Vanaf een initieel ontwerp, tot en met creatie en het opzetten van een internetwinkel. Bij de realisatie van de internetwinkels is ook veel aandacht geweest voor de integratie met online betalingsystemen als iDeal en PayPal.

Internet Marketing

Nadat deze internetwinkels actief waren is ook de aandacht verlegd naar de internet marketing rondom deze shops. Bij deze keyword marketing is veel gebruik gemaakt van Google Adwords.

Overzicht van sites:

Carriere Uitzendbureau

Carriere Uitzendbureau

Feb 2013
Informatie over de Carriere Uitzendbureau. Site van Carrière Uitzendbureau in Tilburg met een overzicht van de banen en vacatures in Tilburg. Carrière is actief in uitzenden, Werving & Selectie, Payroll diensten. In Tilburg zit de vestiging op een unieke locatie in de stad, boven ijssalon Intermezzo.
Payroll Plaza

Payroll Plaza

juli 2012
Informatie over de Payroll Plaza. Speciale site payrolling en Payroll bedrijven die dienstverlening aanbieden op het gebied van payrolling. Overzicht van Payroll bedrijven in Nederland en nieuws over de acties die deze bedrijven voeren voor het afsluiten van nieuwe contracten voor de online dienstverlening en de service bij het inrichten van een Payroll contract.
Scooterverzekering

Verzekering Scooter

juni 2011
Informatie over de Verzekering Scooter. Speciale site over de scooterverzekering. Overzicht van de verzekeraars die een scooterverzekering aanbieden plus de acties die lopen ten aanzien van speciale tarieven en afsluitvoorwaarden.Enkele verzekeraars bieden de scooterverzekering aan onder de titel brommerverzekering.
Goedkoopste Energieleverancier

Goedkoopste Energieleverancier

januari 2011
Informatie over de Goedkoopste Energieleverancier. Informatie overe de verschillende energieleveranciers in Nederland. Over de prijsontwikkeling en lopende acties voor het afsluiten van nieuw econtracten en oversluiten van energieleverancier.
Hoogste Spaarrente Nederland

Hoogste Spaarrente Nederland

november 2010
Informatie over de Hoogste Spaarrente Nederland. Kort en bondig overzicht van aanbieders van (online) spaarrekeningen met scherpe rentetarieven. De spaarrente die gegeven wordt op de diverse spsaarrekeningen is erg veranderlijk. Let ook op speciale acties die banken en verzekeraars hebben ter promotie vanhet openen van een nieuwe spaarrekening.
Were Di D2

Were Di D2

september 2010
Team site van de hockey dames van Were Di D2 seizoen 2010/2011. Met verslagen van de wedstrijden, de uitslagen, standen en beelden van de hockey speelsters.
Pensioenen

Pensioen Actueel

september 2010
Informatieve site over pensioenen, pensioenfondsen en de pensioenaanbieders. Informatie over de dekkingsgraden, productvernieuwingen en andere markt ontwikkelingen. Zie hier meer over Pensioen Actueel.
Verzekeringen

Verzekering Actueel

augustus 2010
Informatieve site over de verzekeringen en de aanbieders van verzekeringen Waarvoor binnen de informatieve groep Actueel nog geen specifieke sub site is ontwikkeld. Tevens meer informatie over algemene informatie over de verzekeraars en de algemene markt ontwikkelingen in de verzekeringen branche. Zie verder de site van Verzekering Actueel.nl
Inboedelverzekeringen

Inboedelverzekering Actueel

augustus 2009
Informatieve site over de inboedelverzekeringen en de aanbieders van inboedelverzekeringen en woonverzekeringen. Informatie over de premie ontwikkelingen, productvernieuwingen en andere markt ontwikkelingen.
Reisverzekeringen

Reisverzekering Actueel

januari 2009
Informatieve site over de reisverzekeringen en de aanbieders van reisverzekeringen en annuleringsverzekeringen. Informatie over de premie ontwikkelingen, productvernieuwingen en andere markt ontwikkelingen.
Trendy Watches

Trendy Watches

december 2008
Opnieuw een informatieve site over de diverse Trendy horloges merken. Dit keer is de site opgezet in het Engels om ook de diverse buitenlandse bezoekers van de informatie te voorzien. Deze buitenlandse bezoekers kwamen veelvuldig op de andere horloge sites maar konden daar niet alle informatie vinden.
Zorgverzekering Actueel

Zorgverzekering Actueel

september 2008
Informatieve site over de zorgverzekeringen en de aanbieders van zorgverzekeringen en ziektekosten verzekeringen. Informatie over de premie ontwikkelingen, productvernieuwingen en andere markt ontwikkelingen.
THJC Were Di MA1

Were Di MA1

augustus 2008
De team site van de hockey meiden van Were Di MA1. Veel verslagen en foto's van het hockey seizoen 2008/2009 zowel de veldhockey competities als de zaalhockey competities.
Uitvaartverzekering Actueel

Uitvaartverzekering Actueel

juni 2008
Een site met actueel nieuws en achtergronden over Uitvaartverzekeringen. Inclusief een overzicht met links naar verzekeraars die uitvaartverzekeringen aanbieden en links naar andere relevante onderwerpen.
Havaianas Slippers

Havaianas Flip Flops

mei 2008
Een Informatieve site over de Havaianas slippers. Het zeer modieuze merk van badslippers vervaardigd uit natuurproducten. Met voorbeelden uit de collectie en informatie over verkooppunten in Nederland en Online verkooppunten.
TW Steel Horloges

TW Steel horloges

Mrt 2008
Een Informatieve site over TW Steel horloges. Het merk van de grote horloges "Big in Oversized Watches", gedragen door broers Coronel en Tenniser Tommy Robredo. Met voorbeelden uit de collectie en informatie over verkoopunten in Nederland en Online verkooppunten.
Oakley Zonnebrillen

Oakley Zonnebrillen

Feb 2008
Een Informatieve site over Oakley Zonnebrillen. Het zeer merk van zonnebrillen, gedragen door veel sporters en sterren. Met voorbeelden uit de collectie en informatie over verkoopunten in Nederland en Online verkooppunten.
Longines Horloges

Longines horloges

Feb 2008
Een Informatieve site over Longines horloges. Met voorbeelden uit de collectie en informatie over verkoopunten in Nederland en Online verkooppunten.
Online Horloges van Herbers en Jenniskens

Herbers Online Horloges: U-Boat, Citizen en Longines

jul 2007
De online horloge winkel van Herbers & Jenniskens uit Roosendaal. Met een actuele collectie van U-Boat horloges, Citizen Horloges en Longines horloges. Deze horloges zijn ook verkrijgbaar in de winkel in Roosendaal
Burberry fansite

Burberry fansite

jul 2007
Een internet site met nieuws over het modemerk Burberry. Voorbeelden van de collectie. Zowel van de burberry kleding als de parfum lijn van Burberry. Maar nog belangrijker een overzicht van verkooppunten van Burberry kleding in Nederland.
Autoverzekeringen Actueel

Autoverzekering Actueel

jul 2007
Een internet site met nieuws over autoverzekeringen. Nieuwe producten maar ook actuele informatie over premieaanpassingen en aanpassingen in de autoverzekering zelf zoals de no-claim garantie. Op dit moment is tussen de verzekeraars veel concurrentie met autoverzekeringen. Lage premies maar ook nieuwe soorten autoverzekeringen.
Breitling Horloges

Breitling Horloges

jul 2007
De nederlandse fansite over de Breitling horloges. Met de historie van de Breitling horloges, voorbeelden uit de collectie maar ook een overzicht van officiele verkooppunten van de Breitling horloges. Niet meer langer in beheer.
Uboat Horloges

Uboat Horloges

jun 2007
De nederlandse fansite over de U-Boat horloges. Met de historie van de U-Boat horloges, voorbeelden uit de collectie maar ook een overzicht van officiele verkooppunten van de U-Boat horloges.
Image: Tilburg MB1

Were Di MB1 (2007/2008)

jun 2007
WerediMb1.nl de teamsite van de meiden van het hockeyteam THJC Were Di MB1. Met een compleet overzicht van meiden uit het team en de begeleiding. Maar ook de standen,uitslagen en de wedstrijdverslagen. Met een heus gastenboek en een uitgebreid fotoalbum. Hierin veel hockey foto's. Niet meer langer in beheer.
Herbers Online

Trollbeads Online

jan 2007
De internetwinkel van Herbers en Jenniskens. De online winkel met een groot aanbod van de Trollbeads bedels. Zeer brede collectie van Trollbeads. Glazen bedels, zilveren bedels maar ook gouden bedels. Ook setjes van Trollbeads bedels zijn verkrijgbaar.
Trollbeads Fan

Trollbeads Fan

jan 2007
Internetsite met achtergrond informatie over Trollbeads. Een verhaal over de geschiedenis van de Trollbeads. De achtergronden van de ontwerpers en veel foto's van de diverse Trollbeads bedels. Plus een uitgebreid fotoboek met voorbeelden van de Trollbeads. Ook een verwijzing naar andere bedel merken.
Image: Tilburg MB1

Tilburg MB1 (2006/2007)

nov 2006
Tilburgmb1.nl de teamsite van de meiden van het hockeyteam TMHC Tilburg MB1. Met een compleet overzicht van meiden uit het team en de begeleiding. Maar ook de standen,uitslagen en de wedstrijdverslagen. Met een heus gastenboek en een uitgebreid fotoalbum. Hierin veel hockey foto's. Zie de site van Tilburg MB1.
QTime Projectieklokken

Q4Q Time

okt 2006
Qtime De internetsite van Q4Qtime bv. De ontwerper van de strakke projectie klokken van Nederlands ontwerp. Design klokken. In eerste instantie is ene restyling doorgevoerd van de oude bestaande site. De internetsite is beschikbaar in drie talen. De vertalingen zijn door een vertaal bureau aangeleverd. Nadat de eerste versie is opgelever is deze geintegreerd met een internet winkel. Deze site is overgenomen door een andere vormgever in 2009.
Tilburg Hockey

Tilburg Hockey

okt 2006
Tilburghockey Een internet site met nieuws en uitslagen van de selectie teams van de tilburgse hockeyclubs. Hierbij nieuws over TMHC Tilburg, THJC Were di en TMHC Forward. Tevens een verzameling van een grrot aantal links naar andere hockey sites.
New Vulto (online)

New Vulto (onine winkel)

okt 2004
Online winkel voor New Vulto Aan de nieuwe internet site is een online winkel toegevoegd. Hiervoor is gebruik gemaakt van php technologie. De online winkel is geintegreerd met de normale site en bied een actueel aanbod. Tevens is er een beheer systeem ingericht. In de online winkel is er ruim aandacht voor nieuwe produkten, recensies en aanbiedingen
(De winkel inclusief site zijn door de eerste eigenaar verkocht, sindsdien geen betrokkenheid meer)
New Vulto (versie2)

New Vulto

aug 2004
Redesign voor New Vulto Na een succesvolle start op het internet is de site aangepast om nog sneller nieuwe merken en nieuwe collecties toe te voegen aan de website. Ook is er gekozen voor een frisse kleurstelling, vernieuwing en een frisse uitstraling zijn een belangrijk onderdeel van het winkelconcept.
(De winkel inclusief site zijn door de eerste eigenaar verkocht, sindsdien geen betrokkenheid meer)
Dmwonen

DM Wonen

juli 2004
Internetsite voor DM Wonen Snelle realisatie van een internetsite, gebaseerd op een pers bericht en sfeer beelden. Duidelijke doelstelling om een uitstraling van de winkel neer te zetten en een overzicht te geven van het grote aanbod van bekende merken. De site is ook een middel om te communiceren over adres en openingstijden. (De winkel inclusief site zijn door de eerste eigenaar verkocht, sindsdien geen betrokkenheid meer)
New Vulto (2003)

New Vulto

jan 2003
Internetsite voor New Vulto. Ter ondersteuning aan de het opzetten van de fysieke winkel een internetsite. Een site op basis waarvan zowel leveranciers als klanten een duidelijk beeld krijgen van de ambities en doelgroep van de winkel. De kleurstelling van de site sluit volledig aan bij het kleurgebruik in de winkel. Door het presenteren van beelden uit de winkel konden leveranciers snel een goed beeld krijgen van de winkel zonder dat zij een bezoek hoefden af te leggen bij de winkel zelf.
(De winkel inclusief site zijn door de eerste eigenaar verkocht, sindsdien geen betrokkenheid meer)